"> ');
Evenses Catering

Contact

Contact cateraar

Over Evenses Catering

Evenses Catering verzorgt uw catering door heel Nederland en België. Met het uitgebreide assortiment is er altijd een passende optie voor uw evenement. Doordat de gerechten klaar worden gemaakt in keukens door het hele land, zijn de gerechten gegarandeerd erg vers. Alle gerechten worden bereid door professionele cateraars, waardoor de kwaliteit erg hoog is. U kunt uw verzoeken en speciale voorkeuren altijd bespreken met een van onze medewerkers. Ons team staat klaar voor u om ervoor te zorgen dat het allemaal naar uw wens verzorgd wordt! 

Kernwaarden

Hieronder staan onze kernwaarden. Alle beslissingen die wij maken, moeten overeenkomen met onze kernwaarden. Op deze manier kunnen wij de beste service bieden aan onze klanten. 

 1. Catering door heel Nederland en België
  Evenses Catering biedt verse catering aan door heel Nederland en België. Dit kan worden gewaarborgd doordat er keukens zitten door heel het land. Op deze manier komt het eten vanuit een keuken in de buurt van uw locatie. 
 2. Bereid met verse producten
  Alle gerechten worden bereid door een professionele cateraar met verse lokale producten. Alle keukens bieden hetzelfde aanbod aan, waardoor het makkelijk te bestellen is. 
 3. Geleverd en gedekt op uw locatie
  Elke bestelling wordt bij u geleverd op de locatie en dit wordt dan ook meteen klaargezet en gedekt voor u! Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de catering en kunt u vollop genieten van uw feest. 
 4. Scherp geprijsd
  De gerechten zijn scherp geprijsd, maar dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van de gerechten. Verse producten en kwalitatief hoogstaande gerechten voor een scherpe prijs is erg belangrijk voor ons. 
 5. Vanaf 10 personen
  Evenses Catering biedt catering aan vanaf 10 personen.

 

Heeft u nog vragen of wilt u speciale verzoeken of voorkeuren bespreken? U kunt ons altijd bereiken via de telefoon of mail. 

Telefoon Nederland - 085-7920202

Telefoon België - 02-8084961

info@evenses.com

 

Evenses Catering

Oudeschans 85
1011 KW Nederland
T 085-7920202
info@evenses.com